Shopping i Riga

Utforsk shoppingmuligheter i Riga

Dersom du befinner deg i Riga er det nærmest uungåelig å ikke ta seg en shoppingtur, og nedenfor har vi samlet de best tipsene til både vindus-shoppere og de som faktisk er ute etter å kjøpe seg konkrete ting i denne flotte byen. I denne listen har vi prøvd å dekke generelle behov som klær og mat, men også konkrete produkter som for eksempel designerbutikker, urmakere og gullsmeder. Har du tips til en butikk som ikke står på listen? Tips hoss her.

Shopping av klær og andre produkter

I listen nedenfor kan du finne en detaljert liste med shoppingsentere, deres åpningstider, adresse og hvilke butikker de ulike senterene har. Her har vi dekket alle ulike behov, og listet opp både kiosker som Narvesen, klesbutikker som H&M og designerbutikker som Versace og Moncler.

Alfa Centrs (10-22)

Brīvības gatve 372

Alfa Centrs er det største shoppingsenteret i hele Latvia, og er faktisk også norskeid. Her finner du en rekke ulike butikker, til alt fra apoteker og dyrebutikker til skobutikker og klesbutikker.

Her finner du blant annet butikker som:

Euronics, Flying Tiger, Geox, H&M, Jysk, L’Occitane, Lindex, Mango, Narvesen, Pandora, Sportland, Tele2, Swedbank, Top Shop, Zara og flere andre butikker.

Domina Shopping (10-22)

Ieriķu iela 3

Domina Shopping er også et veldig godt alternativ til deg som er ute etter et bra shoppingsenter, her har de også mange forskjellige butikker med en god blanding av lokale brands og internasjonale kjedebutikker.

Her finner du blant annet butikker som:

The Body Shop, Costa Coffee, Spirits & Wine, Douglas, Kidz One, H&M, Benetton, Ecco, Salamander, Guess, Lee Cooper, Monton og flere andre butikker.

Shopping center Origo (10-22)

Stacijas laukums 2

Dette er også et fint shoppingsenter som har veldig mange fine butikker, med mange forskjellige spisesteder man kan sette seg ned for å kose seg med en god lunsj mellom shopping-intervallene.

Her finner du blant annet butikker som:

Goldlight Jewelry, GEMMI, Accessorize, Nike Outlet Store, Queen Lingerie, Amigo, CoverMe, Top Shop, Drogas, Combat og flere andre butikker.

Podium Department Store (10-22)

Brīvības bulvāris 21

Dersom du er interessert i mote og eksklusive merkeklær er dette senteret for deg. Podium Department Store har det desidert største utvalget av designerklær i Riga med et bredt utvalg.

Her finner du blant annet butikker som:

Billionaire, Kenzo, Salvatore Ferragamo, Versace, Philipp Plein, Moncler, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Manzoni 24, Jacob Cohen og flere andre butikker.