Beste restauranter i Riga

Matopplevelser i Riga: restauranter

Det er ingen hemmelighet at Riga er et billig land å feriere i, og med dette kommer utrolig mange spennende muligheter til å oppleve unike smaksopplevelser. Tross deres billige øl, kan man få en god middag for en veldig hyggelig pris også. I denne listen har vi satt sammen en god variasjon av de beste spisestedene kan finne i Riga. Har du vært på et spisested du føler at fortjener en hyggelig bemerkelse? Da kan du sende oss et tips her.

Beste restauranter i Riga

Nedenfor kan du finne vår samling av de best vurderte restaurantene i Riga, basert på tilbakemeldinger fra ekte gjester på TripAdvisor.

Vincents

Elizabetes iela 19, Riga 1010 Latvia

4,5/5

Vincents er den høyest rangerte restauranten i Riga, og dette med god grunn. Restauranten scorer høyest på både service og atmosfære, og tilbakemeldingene er alle særdeles gode. Vincents har en Michelin stjerne, og maten er av en helt særegen klasse både smaksmessig og visuelt.

Beef Eaters

Krisjana Valdemara iela 75 Enter from Zaubes street, Riga 1013 Latvia

4,5/5

Dersom du er glad i en skikkelig barbeque er Beef Eaters stedet for deg. Restauranten serverer deg elegant og velsmakende grillmat, og tilbyr også samtidig glutenfrie alternativer men riktignok ingen vegetarianske retter. Restauranten vant fortreffelighetsbevis hos TripAdvisor fra 2017-2019.

Riits

Dzirnavu iela 72, Riga 1050 Latvia

4,5/5

Riits er et ypperlig alternativ til de som ser etter et steakhouse og ønsker seg grillmat, men samtidig ønsker å kunne utforske vegetarianske muligheter. Restauranten har fått god respons, men folk informerer om at det kan være lurt å bestille bord dersom man er mange pga. mindre plass.

Bar & Restaurant Petergailis

Skarnu iela 25, Riga 1050 Latvia

4,5/5

En fantastisk bra restaurant som ligger kun et steinkast fra den velkjente St. Peterskirken i Riga, og som har generelt vennlige priser. Her får man mye for pengene, og topp mat fra det tradisjonelle latviske, østeuropeiske kjøkkenet med muligheter for typiske internasjonale retter.

Milda

Kungu iela 8, Riga 1050 Latvia

4,5/5

En veldig spennende restaurant med mat fra det baltiske/russiske kjøkken som byr på helt unike smaksopplevelser. Restauranten har en fin atmosfære, og vennlige priser. Dette er en restaurant som anbefales dersom man har lyst til å prøve noe nytt men velsmakende og spennende.