Beste kafeer i Riga

Matopplevelser i Riga: kafeer

Dersom du har tatt deg turen til Riga har du ikke bare et rikelig valg mellom ulike restauranter, men også utallige koselige kafeer som ligger spredt rundt i Rigas gater. Prisene er gjennomsnittlig lave, og kvaliteten på maten er i toppsjiktet med tanke på hva du får for pengene. Mange av disse kafeene er det også muligheter for å spise frokost, som også kan være med på å gi deg en fantastisk start på dagen. Dersom du har tips til en kafè, kan du sende oss en mail her.

Beste kafeer i Riga

Nedenfor kan du finne vår samling av de best vurderte kafeer i Riga, basert på tilbakemeldinger fra ekte gjester på TripAdvisor.

Big Bad Bagels Baznīcas street

Baznicas iela 8, Riga 1010 Latvia

4,5/5

Den høyest rangerte kafeen i Riga på TripAdvisor, med koselige omgivelser og amerikansk-inspirert mat. Kafeen har et rikelig utvalg av lunsjalternativer, og her får du alt fra vegetarmat til egg og bacon. Prisene er vennlige, og de ansatte yter en over gjennomsnittet god service.

Mr.Fox

Dzirnavu iela 34A, Riga 1010 Latvia

4,5/5

En utrolig stilig kafè som opererer med å fremme god helse og sunne lunsjvaner, og har et rikt utvalg av både vegetarvennlige og glutenfrie alternativer. Kafeen har et stilig preg, og er også et fantastisk godt valg dersom du også ønsker å spise frokost i byen.

Simple Cafe Riga

Stabu iela 30, Riga 1011 Latvia

4,5/5

Denne kafeen finner du to minutter unna Alexander Nevsky kirken som byr på god mat og en kul atmosfære. Prisen ligger på mellom 50kr til 150kr per måltid, og er et godt alternativ som man får mye for pengene av. Maten er fra et typisk sentraleuropeisk kjøkken, og tilbakemeldingene er enestående.

RASOLS Cafe

Strelnieku iela 9 Art Nouveau District, Riga 1010 Latvia

4,5/5

Sjarmerende kafè et par kvartaler unna verdens hattemuseum, som byr på en unik og likevel classy atmosfære. Kafeen vant fortreffelighetsbeviset til TripAdvisor i perioden 2017-2019 og tilbakemeldingene på siden er nesten bare positive. Definitivt verdt et besøk!

Terapija

Bruninieku iela 69, Riga 1011 Latvia

4,5/5

Dette er en utrolig koselig kafè som byr på mye spennende mat fra det tradisjonelle latviske kjøkken. Prisene ligger på mellom 17 kroner til om lag 119k kroner, og er et godt alternativ til en velsmakende og god lunsj hvor du får mye for pengene.